ACTIVITEITEN

KVG Naaldwijk is een vereniging van een groep enthousiaste vrouwen, die informatieve en gezellige avonden, activiteiten en uitstapjes organiseert. De vereniging bestaat al meer dan 65 jaar en heeft 185 leden.
Het hele jaar door organiseren wij voor u gezellige activiteiten zoals het ontbijt bij Intratuin of het koffiedrinken bij een leuke horeca gelegenheid. Ook zijn er leuke creatieve activiteiten waar aan u kunt deelnemen. Al deze activiteiten worden op tijd gemeld op onze nieuwsbrief of op de ledenavond. Voor deze activiteiten kunt u zich aanmelden bij: Lida Heskes tel. 06-29125130, lheskes@planet.nl Nel van Schie tel. 620236 of nelvanschie@kabelfoon.net Pilates Gym.  Een bewegingsvorm die het midden houdt tussen gymnastiek en yoga. De oefeningen verbeteren je balans, je spijsvertering en je ademhaling. Voor lichaam en geest zijn het goede oefeningen en het is daarbij ook gezellig om dit in groepsverband  met muziek erbij te doen. Onder leiding van Hennie Zuyderwijk zijn er 25 maandagmiddagen te volgen in de bovenzaal van Sporthal  “De Pijl” van 13.30 uur tot 14.30 uur. Kosten € 55,00 voor 25 lessen.   Voor inlichtingen Thea Kouwenhoven tel. 640438 Email; theakouwenhoven@caiway.net KLAVERJASSEN Op de 3e dinsdagmiddag van de maand wordt er gekaart bij Vitis Wijkcentrum aan de Hastastraat 5 te Naaldwijk. Aanvang 13.30 uur. Graag 10 minuten van te voren aanwezig i.v.m. het oproepen van reserve. U kunt per keer komen kaarten. U betaalt dan voor leden € 3,00 en voor niet-leden € 3,50. Dit is voor entree en koffie, Bovendien zijn er prijsjes te winnen. Op eigen kosten kunt u een drankje kopen. Het zijn altijd heel gezellige middagen, waar in een ongedwongen sfeer wordt gekaart. Voor inlichtingen José Hakvoort tel. 0174 629995 of josehakvoort@hotmail.com. Data voor 2020: 21 januari, 18 februari, 17 maart en 21 april DE LEESKRING De leeskring bestaat uit een groep van elf enthousiaste dames, welke wordt geleid door Riet van Elswijk. Ieder krijgt een verslag van het te lezen boek en een biografie van de schrijver. Na het lezen van het boek geeft ieder zijn kijk op het verhaal weer.  Lezen is heerlijk Het kan heerlijk wezen om een boek te lezen: boom – roos – vis – vuur en een boek is heus niet duur. Hier op bladzij tachtig is mijn boek zo prachtig, want daar gaat een wit konijn naar zijn oma met de trein. En op bladzij honderd: pispot omgedonderd! Ha, wat moet ik lachen, man. Krijg er bijna buikpijn van. Maar bij bladzij zeven huil ik altijd even, want daar gaat een kikker dood ergens in een boerensloot. .
2014  Webdesign José Bruinen
Home Bestuur Programma Nieuwsbrief Reiscomité Activiteiten Contact Foto's Activiteiten