FOTO 2022

KVG Naaldwijk
KVG Naaldwijk is een vereniging van een groep enthousiaste vrouwen, die informatieve en gezellige avonden, activiteiten en uitstapjes organiseert. De vereniging bestaat 71 jaar en heeft ca. 170 leden.
2021 Webdesign José Bruinen
     Klik hier onder op de link voor de foto’s van 2022
Home Bestuur Programma Nieuwsbrief Reiscomité Activiteiten Contact Foto's
Klik op de thumbnail om te vergroten
Klik op de foto om te vergroten. Met de pijltjestoets op uw toetsenbord bladert u zo door de foto’s heen
Jeu de boule bij Westlandia’87      
Klik op de thumbnail oFFotm te vergroten
Foto
Foto’s gemaakt door José Bruinen
                Foto’s gemaakt door Yvonne Reijgersberg
Vaartocht door de Westlandse wateren Op zondagmiddag 28 augustus hebben we met 37 enthousiaste dames een vaartocht door het Westland gemaakt. Vanaf sporthal De Pijl in Naaldwijk loodste schipper Johan zijn boot op vakkundige wijze via de Naaldwijksevaart, langs de Bloemenveiling en de Wollebrand en vervolgens over de Kromme Zweth. Bij de “zeven gaten” werd koffie/thee met cake geserveerd. Via de Groeneveldsepolder en ’t Woud ging het richting De Lier en weer terug naar De Pijl. Het zonnetje deed zijn best en iedereen had het naar haar zin. Kortom een middag met een gouden randje!
Klik op de thumbnail om te vergroten
De Hooimeid Op 11 mei hebben we met een aantal dames koffie gedronken in de Hooimeid. Daarna vertelde Anneke van Vliet ons van alles over de naastgelegen monumentale boerderij De Vlietwoning, het vroegere schaatsmuseum.
Evelien Snel van de Stichting Genderdiversiteit deelde haar ervaringen met ons over het transitieproces van man naar vrouw. Een hele bijzondere avond!
20 september 2022 - Genderdiversiteit
             Verrassingtocht 28 september
Klik op de thumbnail om te vergroten
Eindelijk was het weer zover, na 2 jaar ging het KVG weer een dagje uit, ditmaal voor iedereen een verrassing waar wij naartoe gingen. Rond 09.00 uur stond de bus al klaar, eerst even schrikken, wat zal het weer doen vandaag, want rond half negen was er regen met een schitterende regenboog, maar de weergoden waren ons goed gezind, de hele dag zonneschijn en geen druppel gevallen. De omschrijving was: bus, boot, benenwagen. De bus bracht ons naar Sleeuwijk, waar de boot “De Princehof al op ons lag te wachten, aan boord kregen wij een kopje koffie met een heerlijk stuk warme appeltaart met slagroom, de boot ging weg.  Wij gingen over deMerwede, daarna de Beneden-Merwede richting Dordrecht, waar wij vrije tijd kregen om lekker rond te wandelen. Maar voordat wij daar aankwamen kregen wij een heerlijke lunch. Na de stop in Dordrecht gingen wij weer terug varen naar het beginpunt waar de bus stond geparkeerd, maar tijdens het varen werden wij heerlijk verwend met een lekker drankje en verschillende keren een warm hapje, wat er natuurlijk wel in ging. Rond half vijf stapte wij weer in de bus richting Naaldwijk, een klein stukje file ( ja, daar doe je niks tegen) kwamen wij rond 17.45 uur in Naaldwijk weer aan, wij mogen zeker terugkijken op een hele geslaagde dag, heerlijk weer genieten, lekker met elkaar bijkletsen en verwend worden met koffie, lunch en aperitief. Lieve dames, wij vonden het weer leuk dat er weer zoveel  dames mee gingen, wij, Lida en Rina , willen zeggen, graag weer tot de volgende keer, Lieve groet, Lida en Rina