FOTO 2023

KVG Naaldwijk
is een vereniging van een groep enthousiaste vrouwen, die informatieve en gezellige avonden, activiteiten en uitstapjes organiseert. De vereniging bestaat 72 jaar en heeft ca. 170 leden.
2021 Webdesign José Bruinen
     Klik hier onder op de link voor de foto’s van 2023
Home Bestuur Programma Nieuwsbrief Reiscomité Activiteiten Contact Foto's
Dagje uit op 25 mei 2023 Na een hele mooie slotavond met de cabaretgroep 7 eVen zijn op donderdag 25 mei 2023,  52 dames meegegaan op ons dagje uit, een mooie afsluiting van ons voorjaarseizoen. Om 08.30 uur stapten 52 dames in de bus voor ons dagje uit, allereerst gingen wij naar De kersentuin in Cothen, waar wij zeer hartelijk ontvangen werden met koffie en een heerlijk kersentaartje, na een 2e bakkie vertelde Erik, de eigenaar ons over de kersencultuur, wij waren verbaasd dat er wel bijna 70 soorten kersen zijn, helaas was het voorjaar erg slecht en waren de kersen nog niet zover dat zij geplukt konden worden. Wel kregen wij een kort filmpje over dit bedrijf, konden een kijkje nemen in het museum, de veiling, een ruimte met heel veel oude werktuigen, een hele mooie en gezellige landwinkel en natuurlijk ook mochten wij door de kersenboomgaard wandelen, waar zo nu en dan toch al wat gekleurde vruchten te zien waren. Rons 12.15 uur vertrokken wij naar ons 2e doel van de dag, de Zandsculpturen in Garderen, ook daar werden wij op een bijzondere manier verwelkomd in de bus door  een actrice, die ons de toegangsbewijzen persoonlijk overhandigde, terwijl wij door haar waren aangespoord het lied van Piet Hein, De Zilvervloot te zingen, een heerlijk welkom. Ieder ging in groepjes of samen naar binnen om al die zandsculpturen te bekijken, een fantastisch iets, dat dit zo mooi gemaakt kan worden, het thema was vaderlandse geschiedenis, maar ook onderwerpen die te maken hadden met hollandse spreuken. Ook heel indrukwekkend waren de kleine en wat grotere afbeeldingen van de 2e wereldoorlog. Wij hadden ruim de tijd om al dit moois te bekijken, even gezellig op het terras wat te drinken, een ijsje te eten en de winkeltjes te bekijken. Rond half vijf vertrokken wij naar het 3e doel, een diner in Harmelen , Het Wapen van Harmelen, ook daar een warm welkom en een heerlijk diner om deze dag af te sluiten. En toen was het tijd om naar huis te gaan na deze mooie dag, rond 21.00 uur waren wij weer in Naaldwijk, na een mooie, zonnige en gezellige dag. Dames, wij, Rina en Lida ( helaas kon Lida dit keer niet mee, wegens een herstelperiode na een zware operatie) bedanken jullie dat jullie weer met zoveel meegaan op ons uitje, ook bedank ik het bestuur die mij deze keer hebben bij gestaan. Wij zien u graag weer mee gaan op ons volgende uitje. Lieve groet, Rina en Lida
Klik op de foto voor vergroting. Met de pijltjes toets op uw toetsenbord gaat u naar de volgende foto.
Klik op de thumbnail om te vergroten
Op 29 augustus waren we weer te gast bij Jeu de Boulesvereniging Westlandia’87. We speelden dit keer binnen, maar dat mocht de pret niet drukken. Iedereen ging helemaal in het spel op. We speelden twee ronden met in de pauze en na afloop een hapje en een drankje. Het was weer een supergezellige middag. Volgend jaar weer!
Kerstuitje op 15 december 2023 naar Orchideeënhoeve in Luttelgeest. Om 10.00 uur stapten 47 dames in de bus om mee te gaan naar de Winterdroom in de Orchideeenhoeve in Luttelgeest, maar voordat wij daarnaar toe gingen maakten wij een stop in Tollenbeek om te genieten van een heerlijk diner. Wij werden zeer vriendelijk ontvangen en ook het diner was fantastisch. Met onze gevulde buiken was het nog maar een klein stukje rijden met onze fantastische chauffeur Peter. Hij haalde de toegangskaarten en zo konden wij gaan genieten van al veel lichtjes die branden, de planten, bloemen, bruggetjes over het water met fonteinen, vijvers met vissen, vogels in de bomen, de mooie vlindertuin, een gezellige streekmarkt/kerstmarkt en verschillende rustpunten voor een kopje koffie of iets dergelijks. Rond half vijf zagen wij verschillende elfen lopen die alle kaarsen die wij overal al hadden zien staan in het park aan gingen steken, daarna mochten wij genieten van dit sfeervolle gebeuren. Dit was zeker de moeite waard en er klonk overal  muziek. Tegen de tijd van half acht zouden we vertrekken maar we konden nog genieten van het mannenkoor uit Zwartsluis, die mooie kerstliederen zongen.  Het was weer tijd om naar Naaldwijk te gaan waar wij rond 21.15 uur aankwamen. Wij mogen weer terugkijken naar een hele mooie, sfeervolle dag op weg naar Kerstmis. Wij, Lida en Rina bedanken jullie dat jullie weer met zoveel mee gingen en wensen alle dames fijne kerstdagen en een liefde vol 2024
Klik op de thumbnail om te vergroten
Op 19 december hielden we onze traditionele kerstviering. De avond werd muzikaal omlijst door Double Joy die afwisselend kerstliedjes en kerstverhalen ten gehore brachten. Het was een mooie en sfeervolle afsluiting van het gildejaar 2023!
Klik op de thumbnail om te vergroten