REISCOMITÉ

KVG Naaldwijk
is een vereniging van een groep enthousiaste vrouwen, die informatieve en gezellige avonden, activiteiten en uitstapjes organiseert. De vereniging bestaat 71 jaar en heeft ca. 170 leden.
2021 Webdesign José Bruinen
Het reiscomité bestaat uit Rina en Lida Ons rekeningnummer is; NL 09 RABO 0135 3822 11 t.n.v. KVG Naaldwijk Rina: 06 16 06 22 41, E-mail: r.meer@compaqnet.nl of  Lida; 06 29 12 51 30, E-mail: lheskes@planet.nl
Op stap? Ja, gezellig.   Kerstuitje naar de Orchideeënhoeve in Luttelgeest op vrijdag 15 december 2023 Dit jaar gaan wij naar De Winterdroom in de Orchideeënhoeve, met twinkelende lichtjes, een gezellige kerstmarkt met streekproducten en een magische kaarsjesavond. Op de heenreis stoppen wij rond 12.00 uur voor een heerlijk diner in Tollenbeek. Daarna rijden we door naar de Orchideeënhoeve in Luttelgeest. Daar kun je een wandeling in het park maken en de gezellige kerstmarkt bezoeken. Vanaf 16.30 uur, wanneer de duizenden kaarsjes worden aangestoken door de Elfen en Elfjes in het park, kun je weer de prachtige route volgen en genieten van sfeervolle verlichte fonteinen en watervallen. Uiteraard is er ook gelegenheid wat te gebruiken in het restaurant. We vertrekken vanaf de Verdilaan om 10.00 uur, de terugreis vanuit Luttelgeest zal zijn om 19.30 uur, zodat wij rond 21.30 uur weer in Naaldwijk terug zijn. De kosten van dit uitje zijn € 68,00 (dit is inclusief de bus, het diner, combikaart Orchideeënhoeve en de fooi voor de chauffeur). Wil je ook nog mee? Wacht dan niet te lang, want er zijn nog maar een paar plekjes. Opgeven kan bij Rina of Lida.a d nieuwsbrief en op onze website kunnen jullie onze activiteiten vinden. Via de nieuwsbrief en op onze website kunnen jullie onze activiteiten vinden.   Aansprakelijkheid Het bestuur is niet aansprakelijk voor welke geleden schade dan ook. Ga je met ons mee op reis, dan is deelname geheel op eigen risico.
Home Bestuur Programma Nieuwsbrief Reiscomité Activiteiten Contact Foto's Reiscomité